Efficiënte zonwering met

markies

Bel Schmit-Zonwering
7

Functionele zonwering met nostalgische uitstraling

MARKIES

Een markies is een vorm van functionele zonwering die zowel bescherming biedt tegen de zon als een nostalgische uitstraling geeft aan een gebouw. Wij verkopen markiezen van het merk Betalux.

Ongeacht de richting waaruit de zon komt, biedt een markies optimale bescherming. Het heeft ook een esthetische functie, aangezien de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap de gevel verfraaien. Interessant is dat deze verfraaiing niet beperkt is tot klassieke panden, maar ook een verrassend effect kan hebben op moderne huizen. Onze markiezen kunnen zowel elektrisch als met koord bediend worden.

Winterstalling

Laat uw markiezen de winter stralend doorkomen met onze speciale winterstallingsservice! Tijdens de koude maanden worden markiezen vaak blootgesteld aan gure weersomstandigheden, maar wij hebben de perfecte oplossing om ze te beschermen.

Wij halen uw markiezen in het najaar op, zodat ze geen last hebben van winterse ontberingen. In het voorjaar brengen we ze vervolgens weer terug.

Als kers op de taart bieden we de mogelijkheid om uw markiezen een verfrissende reinigingsbeurt te geven tijdens de winterstalling. Zo geniet u niet alleen van goed onderhouden markiezen, maar ook van een sprankelend frisse uitstraling.

Kies voor gemak, bescherming en een stijlvolle start van het voorjaar met onze winterstallingsservice voor markiezen!

Bezoek onze showroom!

De Dommel 42, Dronten