Efficiënte zonwering met

Buiten 
Jaloezieën

Bel Schmit-Zonwering
7

Efficiënte buitenjaloezieën voor optimale lichtregulatie en wartmebeheersing

LICHT EN WARMTE PERFECT GEREGELD

Buitenjaloezieën bieden de perfecte oplossing om daglicht optimaal te benutten en hinderlijk zonlicht te vermijden. Met een simpele druk op de knop regelt u eenvoudig de hoeveelheid licht en warmte die uw ruimte binnenkomt.

Deze jaloezieën zijn ideaal voor het nauwkeurig afstemmen van licht en warmte in uw huis, waardoor u controle heeft over de hoeveelheid daglicht en tegelijkertijd uw privacy behoudt. De lamellen reflecteren bovendien zonnestralen, waardoor u ongestoord naar een beeldscherm kunt kijken zonder de hele ruimte te verduisteren.

Met hun isolerende eigenschappen houden buitenjaloezieën de hitte buiten tijdens de zomer en zorgen ze voor een aangename temperatuur binnenshuis in de winter. Bekijk de video! 

 

Zier hier een video over ROMA Buitenjaloezieën. 

In deze video wordt gesproken over het doorzicht en de privacy van Roma buitenjaloezieën. 

KASTVORMEN BUITENJALOEZIEËN

Als u een buitenjaloezie laat plaatsen is het mogelijk om te kiezen uit twee soorten kastvormen. U kunt kiezen voor de motor aan de bovenkant of een motor aan de voorkant. Een hoge ondiepe kast, of een lage wat diepere kast in het rond, vijfkant of vierkante vorm. 

We adviseren u graag over de meest geschikte methode, afhankelijk van waar u de jaloezieën wil plaatsen.

SOORTEN LAMELLEN BIJ
ONZE BUITENJALOEZIEËN

Als u een buitenjaloezie laat plaatsen is het mogelijk om te kiezen uit vier soorten lamellen. Kom naar onze showroom om deze soorten lamellen te bekijken en laat u goed adviseren welk bij u het beste past.

Doorzicht 

Met buitenjaloezieën heeft u een perfect doorzicht naar buiten. Door de lamellen elektrisch te kantelen bepaalt u zelf hoeveel licht u naar binnen wilt laten komen.

Grote afmetingen zijn mogelijk! 

De buiten jaloezieën zijn te krijgen tot wel 4 meter breed! En tot wel 2.60 hoog.

Strak ontwerp en geschikt voor elk type woonhuis of bedrijfspand. 

BEZOEK ONZE SHOWROOM! 

Bezoek onze showroom!

De Dommel 42, Dronten