Markiezen

Functionele zonwering met een nostalgische uitstraling! Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies een verfraaiing voor de gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modern huis kan de markies voor een verrassend effect zorgen. Onze markiezen kunnen zowel elektrisch als met koord bediend worden.

Vraag direct uw offerte aan Bekijk de prijzen

...of bezoek onze sfeervolle showroom in Dronten!

  •   Specialist in zonwering met 25 jaar ervaring
  •   Officieel partner van hoogstaande merken
  •   Google review score 4,3/5
     
  •   Altijd snel een reactie via WhatsApp

Winterstalling

Een markies heeft het in de winter zwaar te verduren. Er is geen afsluitende kap die het doek beschermt tegen weersinvloeden. In het najaar halen wij uw markiezen op en in het voorjaar hangen wij ze weer terug. U kunt dit combineren met een reinigingsbeurt!

Complete service van advies tot montage

Advies

Samen met een van onze experts bekijkt u de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring voorzien we u van advies en maken we vrijblijvend een offerte voor u.

Meetwerk

Markiezen zijn niet alleen een praktische toevoeging, maar ook een verfraaiing van uw woning. Om uw markiezen goed te laten passen meten we alles zorgvuldig op.

Montage

Onze ervaren vakmannen monteren uw nieuwe zonnescherm met uiterste precisie. Voor u het weet geniet u van een perfecte regeling van licht en temperatuur.

Service

Ons doel is het realiseren van uw wensen op het gebied van zonwering. Stel uw vragen dus gerust en geef ons uw eerlijke mening. Die stellen wij zeer op prijs!

Betalux Markiezen

Wij leveren markiezen van het merk Betalux. Dit merk voert een uitgebreid assortiment aan markiezen, alles op maat gemaakt. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en doeken. De verschillende vormen maken onze markiezen geschikt voor zowel particulieren als horeca en detailhandel. Ook bedrukking van het doek is bij ons mogelijk! Standaard met 5 jaar garantie.

Doek vervangen

Heeft u al markiezen maar zijn de doeken verweerd of kapot? Wij kunnen van alle merken de doeken repareren of vervangen. Dit is veel voordeliger dan een nieuwe markies aanschaffen maar geeft uw huis toch een nieuwe uitstraling.

Bezoek onze showroom

Winkelcentrum SuyderSee

Schmit Zonwering & Rolluiken
Schans 33
8254 KN Dronten

Contact

Heeft u interesse in markiezen voor uw woning of bedrijfspand? Wij denken graag met u mee. Neem voor een vrijblijvende offerte of advies contact op via ons online contactformulier. U kunt ons ook bereiken via e-mail, telefoon en WhatsApp door middel van de onderstaande knoppen. 

 

Stuur ons een Whatsapp Stuur een e-mail