Onderhoud

Het is aan te bevelen om twee keer per jaar alle draaiende en/of bewegende delen van uw zonwering te smeren. Dit geldt voor screens, knikarmschermen, uitvalschermen en plisséhordeuren. U kunt daarvoor Teflonspray of Siliconenspray gebruiken. Het is belangrijk dat u de afstellingen nakijkt en of alles goed sluit of opgetrokken wordt in de omkasting. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u doen! Ook kunt u een onderhoudscontract met ons afsluiten zodat uw producten elk jaar onderhouden worden. Eventuele defecten worden dan op tijd geconstateerd voordat er verdere schade ontstaat.

 

  •   Specialist in zonwering met 25 jaar ervaring
  •   Officieel partner van hoogstaande merken
  •   Google review score 4,3/5
     
  •   Altijd snel een reactie via WhatsApp

 

Reiniging

Minstens zo belangrijk om van uw zonwering te genieten is het regelmatig reinigen ervan. Zo is bekend dat zonwering- en markies- doeken lánger hun kleur vasthouden als ze eens in de paar jaar professioneel gereinigd worden. Rolluiken zijn een bron van schimmels en zeker bij rolluiken op slaapkamers is het aan te raden deze eens in de 3 jaar aan de buiten- én binnen- kant te laten reinigen.

 

Complete service van advies tot montage

Advies

Samen met een van onze experts bekijkt u de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring voorzien we u van advies en maken we vrijblijvend een offerte voor u.

Meetwerk

Zonwering is niet alleen een praktische toevoeging, maar ook een verfraaiing van uw woning. Om uw zonnescherm goed te laten passen meten we alles zorgvuldig op.

Montage

Onze ervaren vakmannen monteren uw nieuwe zonnescherm met uiterste precisie. Voor u het weet geniet u van een perfecte regeling van licht en temperatuur.

Service

Ons doel is het realiseren van uw wensen op het gebied van zonwering. Stel uw vragen dus gerust en geef ons uw eerlijke mening. Die stellen wij zeer op prijs!

Winterstalling

Wilt u uw markiezen mooi houden dan is het aan te bevelen ze in de winter binnen op te slaan. U kunt dit ook aan ons uitbesteden. In het najaar halen wij dan uw markiezen er af, en in het voorjaar hangen wij ze weer terug. In onze winterstalling kunnen wij reparaties uitvoeren aan de markiezen maar ook de doeken professioneel reinigen. Door dit te combineren bent u een stuk voordeliger uit!

Bezoek onze showroom

Winkelcentrum SuyderSee

Schmit Zonwering & Rolluiken
Schans 33
8254 KN Dronten

Contact

Heeft u interesse in zonwering voor uw woning of bedrijfspand? Wij denken graag met u mee. Neem voor een vrijblijvende offerte of advies contact op via ons online contactformulier. U kunt ons ook bereiken via e-mail, telefoon en WhatsApp door middel van de onderstaande knoppen. 

 

Stuur ons een whatsapp Stuur een e-mail