De veelzijdigheid van rolluiken

Een rolluik biedt bescherming tegen hitte, kou en geluidsoverlast. De veelzijdigheid van rolluiken maakt ze essentieel in iedere woning. 's Winters profiteert u van de isolerende werking wanneer het buiten koud is. In de zomermaanden zijn de dagen lang en houdt een rolluik het daglicht buiten voor een optimale nachtrust. Bovendien zijn rolluiken zeer effectief als preventief middel tegen inbraak.

Vraag direct uw offerte aan Bekijk de prijzen

...of bezoek onze showroom in Dronten!

  • Rolluiken volledig op maat gemaakt
  • Snel en eenvoudig contact via WhatsApp
  • Google review score 4,3/5
     
  • Erkend bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring

Rolluiken van Roma

Roma is hét merk voor rolluiken van hoogwaardige kwaliteit. Als officieel dealer van deze marktleider garanderen we jarenlange bescherming tegen kou, hitte en inbraak. Roma rolluiken brengen veel voordelen met zich mee ten opzichte van andere merken. Met name de geluiddempende kast zorgt voor een stiller rolluik. Door de nette afwerking sluiten de rolluiken naadloos aan.

   

Slimme oplossingen

Schmit Zonwering biedt slimme oplossingen voor alle woningen en bedrijfspanden, ook in bijzondere gevallen. Rolluiken netjes wegwerken in de dakgoot? Geen probleem! We bekijken elke situatie afzonderlijk en denken in mogelijkheden. Op basis van uw wensen zorgen we altijd voor een passende oplossing.

Complete service: van advies tot installatie

Passend advies

Een expert van Schmit bekijkt samen met u de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand. Op basis van uw wensen stellen we een offerte op. Geheel vrijblijvend, natuurlijk!

Meten is weten

Nadat u een afspraak heeft gemaakt komt onze specialist langs om alles nauwkeurig op te meten. Zo zorgen we ervoor dat uw rolluiken precies goed zullen aansluiten.

Professionele installatie

Ook over de installatie hoeft u zich geen zorgen te maken. We monteren uw rolluiken vakkundig en werken de stroomvoorziening netjes af. We zijn pas klaar als u helemaal tevreden bent over het resultaat.

Persoonlijke service

Onze service stopt niet na de montage: laat het ons vooral weten als u vragen of feedback heeft. Dit stellen we zeer op prijs! Zo zijn we u ook in de toekomst optimaal van dienst.

Somfy Tahoma

Voor extra gebruiksgemak voorziet u uw rolluiken van elektrische bediening. Met een Somfy Tahoma box bedient u uw rolluiken gemakkelijk met uw smartphone of tablet. Daarnaast kunt u dag- en vakantie-schema's instellen, waarmee uw rolluiken op een door u gekozen tijdstip op of neer gaan.

Ook kunt u verschillende sensoren aansluiten op de Somfy Tahoma, bijvoorbeeld een rookmelder die bij een rookmelding alle rolluiken omhoog stuurt. Nog veel meer voorbeelden en toepassingen vindt u op de website van Somfy Tahoma.


Eenvoudige bediening via de Somfy Tahoma app

Roma veiligheidspakket

Met enkele aanpassingen kunnen we uw rolluiken nóg veiliger maken. Het Roma-veiligheidspakket bestaat uit een versterkte onderlijst, demontagebeveiliging in de geleiders en een optilbeveiliging.

Uw rolluiken laten reinigen?

Rolluiken zijn nagenoeg onderhoudsvrij, u hoeft er het grootste deel van de tijd niet naar om te kijken. Om uw rolluiken in optimale conditie te houden is het wel verstandig ze periodiek te reinigen. Ook deze klus nemen we u graag uit handen. Laat uw rolluiken vakkundig reinigen aan zowel de binnenkant als de buitenkant.

Neem contact met ons op voor een prijsopgave of breng een bezoek aan onze showroom voor meer informatie.

Ons team helpt u graag!

Winkelcentrum SuyderSee

Schmit Zonwering & Rolluiken
Schans 33
8254 KN Dronten

Contact opnemen

Heeft u vragen over rolluiken of wilt u graag advies voor uw woning of bedrijfspand? Stuur ons foto’s van uw huis via WhatsApp voor een prijsindicatie en ontdek de mogelijkheden. Bellen of mailen kan natuurlijk ook, gebruik hiervoor de onderstaande knoppen.

Stuur ons een Whatsapp Stuur een e-mail