Buitenjaloezieën 0321 31 77 01

Efficiënte zonwering met buitenjaloezieën

Met buitenjaloezieën laat u daglicht optimaal tot zijn recht komen. Geen last meer van fel zonlicht dat vervelend naar binnen schijnt: u bepaalt de hoeveelheid licht en warmte die binnenkomt. Met een druk op de knop bedient u de jaloezieën eenvoudig elektrisch.

Vraag direct uw offerte aan Bekijk de prijzen

...of laat ons team u adviseren in onze showroom!

  • Gemakkelijk en snel contact via WhatsApp
  • Compleet verzorgd maatwerk
  • Google review score 4,3/5
     
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Licht en warmte perfect geregeld

Buitenjaloezieën zijn ideaal voor het regelen van licht en warmte in huis. Door de jaloezieën te bedienen bepaalt u de hoeveelheid daglicht die naar binnen komt en is uw privacy tegelijkertijd gewaarborgd. Bovendien reflecteren de lamellen zonnestralen, zodat u ongestoord naar een beeldscherm kunt kijken zonder de gehele ruimte te hoeven verduisteren. 

Met hun isolerende werking houden buitenjaloezieën de warmte buiten in de zomer en blijft de temperatuur binnen aangenaam in de winter.


Uw nieuwe buitenjaloezieën met de beste service

Advies en inspiratie

Een van onze specialisten voorziet u van passend advies. U doet alvast inspiratie op voor uw nieuwe buitenjaloezieën.

Nauwkeurig opgemeten

Het is natuurlijk van belang dat de jaloezieën perfect passen. Daarom meet een expert van Schmit alles nauwkeurig op.

Vakkundig gemonteerd

Dan kan de klus beginnen: we monteren uw nieuwe buitenjaloezieën vakkundig op hun plek en geven u alle nodige uitleg.

Betrouwbare service

Ook nadat de montage is afgerond, rekent u op onze professionele service. We staan altijd open voor feedback en vragen.

Kastvormen buitenjaloezieën

Als u een buitenjaloezie laat plaatsen is het mogelijk om te kiezen uit twee soorten kastvormen. U kunt kiezen voor de motor aan de bovenkant of een motor aan de voorkant. We adviseren u graag over de meest geschikte methode, afhankelijk van waar u de jaloezieën wil plaatsen.

Een voorbeeld van een Modulo jaloezie, met de motor aan de bovenkant
Een voorbeeld van een Raffstore jaloezie, met de motor aan de voorkant

Buitenjaloezieën volledig op maat gemaakt

De buitenjaloezieën van Roma zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met vele opties. Zo past u uw zonwering volledig naar uw eigen smaak aan. Roma Raffstore jaloezieën monteren we net zoals een rolluik of screen eenvoudig aan de buitenkant van uw woning. 

De moderne bouwelementen bieden een grote meerwaarde door hun multifunctionaliteit. Extra modules zoals een hor of screen kunnen toegevoegd worden met een nette afwerking in een enkele kast. De zichtbare delen zijn leverbaar in alle kleuren van Roma's kleurencollectie. Hierdoor zullen uw nieuwe buitenjaloezieën perfect aansluiten op de stijl van uw woning of bedrijfspand.

Soorten lamellen bij onze buitenjaloezieën

Bij onze buitenjalozieën heeft u de keuze uit een aantal verschillende soorten lamellen, ieder met hun eigen uitstraling. We adviseren u graag over de verschillende opties en wat het beste past bij uw woning

Comfort & Design Lamel CDL

Dreibogen Lamel DBL

Kwaliteit gegarandeerd

Als gespecialiseerd dealer in de producten van Roma garanderen we dat u profiteert van zonwering van het hoogste niveau. Het Duitse kwaliteitsmerk is een gevestigde naam met de beste garantievoorwaarden. Roma ontwikkelt continu innovatieve oplossingen voor een optimaal leefklimaat in huis.


team Schmit Zonwering

Winkelcentrum SuyderSee

Schmit Zonwering & Rolluiken
Schans 33
8254 KN Dronten

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van buitenjaloezieën voor uw woning of bedrijfspand, of wilt u graag meer informatie ontvangen? Onze experts voorzien u van passend advies. Neem contact op via ons online contactformulier. We zijn ook te bereiken via WhatsApp, e-mail en telefoon door middel van de onderstaande knoppen.

Tel. 0321 - 317 701 Neem contact op