Multifunctionele pergolazonwering

Wanneer maximaal comfort een vereiste is, kiest u voor pergolazonwering op uw terras. De perfecte windstabiliteit en lage muurbelasting maken deze vorm van zonwering uitermate geschikt voor grote oppervlaktes. Geniet van het buitenleven terwijl u beschermd blijft tegen fel zonlicht en hitte. Alle varianten pergolazonwering zijn ook toepasbaar als serrezonwering.

Vraag direct uw offerte aan Bekijk de prijzen

…of kom langs in onze showroom!

  • De specialist met 25 jaar ervaring
  • Officieel dealer van Allround zonwering
  • Google review score 4,3/5
     
  • Eenvoudig informatie aanvragen via WhatsApp

Luxe en veelzijdige zonwering voor uw terras of serre

Pergolazonwering is geschikt voor zowel terrassen als serres en verkrijgbaar met diverse opties. Allround staat bekend om zijn strakke, subtiele vormgeving. De zonneschermen zijn standaard voorzien van een ritssluiting voor maximale windstabiliteit. Bovendien kunt u kiezen voor extra opties die een luxe touch toevoegen.

Ook 's avonds zit u sfeervol onder de zonwering: met dimbare ledverlichting creëert u een gezellige ambiance voor een avondje met familie of vrienden. Of breid uw zonnescherm uit met een uitrolbare volant: de ultieme oplossing tegen de laagstaande zon.

Vinci 250 Pergola met rits

De standaard uitvoering van de pergolazonwering, voorzien van de unieke ritssluiting van Allround. Het doek sluit naadloos aan voor maximale windstabiliteit.

Afmetingen
Tot 600 cm breed en 500 cm uitval.

Vinci 250 Pergola+ met rits

De meest luxe variant van de pergolazonwering met rits. Uitgebreid met vario volant en dimbare ledverlichting. Volledig te bedienen met één afstandsbediening en bijbehorende app.

Afmetingen
Tot 600 cm breed en 500 cm uitval.
Vario volant: 150 cm hoog.

 

De complete service van uw specialist in zonwering

Informatie en advies

U vraagt eenvoudig informatie aan via WhatsApp, e-mail, telefoon of ons online contactformulier. Een van onze specialisten staat u te woord en geeft u passend advies.

Meetwerk op locatie

We komen bij u langs om alles goed op te meten. Samen met u bespreken we hoe uw pergolazonwering eruit moet komen te zien.

Professionele montage

Vervolgens kunnen onze vakmensen aan de slag. Onze experts monteren uw nieuwe pergolazonwering vakkundig op zijn plek.

De beste service

Het is ons doel om u de beste service te bieden. Daarom vinden we pas dat de klus klaar is als u helemaal tevreden bent. Feedback is altijd welkom!

Hoogwaardige pergolazonwering met garantie van Allround

Als gerenommeerd merk staat Allround voor de hoogste kwaliteit zonwering. Daarom wordt alle Allround pergolazonwering standaard geleverd met 5 jaar garantie. De garantieperiode is uit te breiden naar 10 jaar op arbeid en onderdelen.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

 

Waterdichte zonwering: Vinci 450 Pergola met rits

Wilt u ook als het regent onder de pergolazonwering zitten? Met een waterdicht zonweringsdoek geniet u onder alle weersomstandigheden van uw terras. Licht en warmte worden optimaal gereguleerd, terwijl u beschermd blijft tegen uv-straling en regen.

Afmetingen

Tot 450 cm breed en 500 cm uitval.
Minimale hellingshoek: ongeveer 15 graden.

De Sunworker Crystal collectie van Dickson: lichtdoorlatend zonweringsdoek van doorzichtig waterdicht membraan.

Onderhoud van uw pergolazonwering

Om de levensduur van uw zonwering te verlengen raden we aan eens in de zoveel tijd onderhoud te laten plegen. Door het doek regelmatig schoon te maken gaat uw pergolazonwering langer mee en blijft de kleur ervan op zijn mooist.

Laat uw zonweringsdoek eens in de paar jaar professioneel reinigen. Zo heeft u nog jarenlang profijt van uw pergolazonwering.

Ons team helpt u graag!

Winkelcentrum SuyderSee

Schmit Zonwering & Rolluiken
Schans 33
8254 KN Dronten

Contact

Wilt u graag informatie ontvangen over de mogelijkheden van pergola- of serrezonwering? We helpen u hier graag bij. Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier of door te bellen. Voor een snelle reactie kunt u ook een bericht sturen via WhatsApp of per e-mail met de onderstaande knoppen.

Stuur ons een Whatsapp Stuur een e-mail